Home Alcoi Llum verda a la compra de terrenys a la zona de La...

Llum verda a la compra de terrenys a la zona de La Riba per a construir un nou aparcament al Centre d’Alcoi

602
0
SHARE

Una de les principals mancances que provocarà l’avanç del procés de peatonalització en quant a la comoditat dels veïns i comerciants del Centre d’Alcoi és l’eliminació de places d’aparcament. Des del primer moment de posada en marxa d’aquest projecte -una de les banderes del l’equip de govern alcoià en aquest legislatura-, l’Ajuntament ha traslladat que comptava amb alternatives.

Una de les principals -a banda de permetre el pas dels vehicles de residents i comerços del Casc Antic- és la construcció d’un aparcament públic a la zona de La Riba. Per a encetar le projecte, la proposta havia de passar pel plenari, cosa que ha fet aquesta setmana. Ho ha fet, a més, amb un suport majoritariu per part tant del govern municipal com de l’oposició a excepció de Guanyar.

La llum verda al projecte permetrà al Consistori adquirir el solar de La Riba per a destinar-lo a places d’aparcament. la superfície suma uns 5.500 m2 i preveu la creació de fins a 140 places d’aparcament al Centre d’Alcoi. Des de l’oposició han instat a l’equip que comanda Toni Francés a accelerar al màxim el procés, ja que consideren que la peatonalització, pel moment, suposa més perjuís que beneficis per a veïns i comerciants de la zona.