Home Benilloba L’oposició de Benilloba alerta de la manca de mesures sanitàries a la...

L’oposició de Benilloba alerta de la manca de mesures sanitàries a la piscina municipal

860
0
SHARE

La proximitat de l’estiu i la presència del coronavirus fan que moltes poblacions bé sospeses seriosament obrir les piscines municipals; o bé que directament el risc que això suposa els oriente a no obrir aquestes instal·lacions. En elles s’han de complir un bon grapat de requisits de neteja, desinfecció i aforament per a impedir la propagació del virus després de més de 3 mesos de pandèmia.

Bona part de les localitats de l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla obrin les seues piscines cara a l’estiu en les properes setmanes. Altres, com les de l’Alt Vinalopó, no les obriran per prevenció. Però a Benilloba la situació de la piscina municipal preocupa a l’oposició, que ha detectat -segons afirmen en un comunicat de premsa- mancances en aquest sentit a les instal·lacions municipals.

El problema ve d’anys anteriors, segons denuncien, quan ja es van registrar problemes de neteja als vestidors i banys de la piscina municipal. Independents per Benilloba afirma que moltes famílies de la localitat no acudiran a banyar-se en considerar que suposa un risc per a la seua salut en plena pandèmia de coronavirus. El grup ha presentat un escrit en el que trasllada a l’equip de govern les inquietuds que li trasmenten els veïns, al temps que demanen solucions per a garantir la seguretat sanitària dels banyistes.