Home Cultura Nous dispositius per a lectura electrònica a la Biblioteca Municipal de Muro

Nous dispositius per a lectura electrònica a la Biblioteca Municipal de Muro

0
SHARE

La Biblioteca Municipal de Muro disposava fins ara de quatre dispositius electrònics per a la lectura que havia incorporat els darrers anys a la seua col·lecció per introduir els usuaris en aquest tipus de lectura. La bona acollida i l’alt índex de demanda d’aquest tipus de dispositiu, a més de la fàcil desinfecció de l’aparell -cosa que fa que no s’haja de posar en quarantena- ha dut com a conseqüència la compra de nous dispositius per incorporar-los al servei de préstec de la Biblioteca.

D’altra banda, els llibres electrònics també facilitaran l’activitat de lectura al Club de Lectura ‘MuroLlig’, que no ha aturat la seua activitat ni durant l’època de la pandèmia, establint una sala de lectura en línia i també trobades amb l’escriptor o l’escriptora de la lectura corresponent. Els lectors murers han pogut parlar amb Marta Robles sobre el seu títol ‘La chica a la que no supiste amar’, i ara mateix a la lectura de ‘L’esperit del temps’, de Martí Domínguez.

A la tardor, es preveu tornar a fer les campanyes de tractament i manipulació d’aquests dispositius que també poden servir per descarregar llibres de la plataforma e-biblio.