Home Destacats L’única astronauta espanyola crida a les xiquetes a bolcar-se amb la ciència...

L’única astronauta espanyola crida a les xiquetes a bolcar-se amb la ciència mitjançant una visita a AIJU

0
SHARE

En ciència quasi res és impossible. Tal vegada ni arribar a la Lluna. És el que l’Institut Tecnològic del Plàstic (AIJU) ha tracta de traslladar els alumnes de 3r del Col·legi Derramador d’Ibi amb la visita de l’única candidata espanyola a formar part de l’Agència Espacial Europea. El seu nom és Sara Garcia i suposa tot un exemple de com la dona s’obri camí a un món tradicionalment copat per homes com és el de la ciència.

La presència d’aquesta dona referent a terres iberudes coincideix amb la celebració el proper diumenge del Dia Mundial de la Dona i la Xiqueta en la Ciència. Una oportunitat immillorable per a que les noves generacions coneguen de primera mà exemples de que, amb treball i dedicació, poden arribar a ser, inclús, astronautes.

Dona referent en la ciència

L’astronauta espanyola ha fet de mestra de cerimònies a la mostra de cartells que tracta de visibilitzar a la dona en la ciència. Una vessant en la que Garcia ja destaca, com espera que facen en el futur les que hui han sigut les seues companyes de joc.

El pas de Sara Garcia per AIJU ha valgut també per a que la jove científica conega de primera mà en què consisteix la tasca de l’institut, molt relacionat amb la ciència.