Home Destacats Mazón presenta als empresaris de la Foia el seu pla fiscal i...

Mazón presenta als empresaris de la Foia el seu pla fiscal i d’autosuficiència en torn a renovables

0
SHARE

La pre campanya electoral ja està activa a tota la Comunitat Valenciana i els candidats, tant a la Generalitat com als diferents ajuntaments, multipliquen la seua presència en busca del vot. Un dels més actius entre els candidats a comandar l’ens autonòmic és el President del PPCV i també de la Diputació d’Alacant, Carlos Mazón. El mandatari conservador ha estat durant bona part d’aquest dimarts 25 d’abril visitant diferents poblacions de l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla. Entre elles es troben Ibi o Cocentaina, on s’ha reunit tant amb els populars de cadascuna com amb col·lectius.

Un dels més rellevants en el cas de la vila joguetera és la patronal IBIAE, que abasta també la resta de localitats de la Foia, com Castalla, Onil i Tibi. Aquesta és una de les zones industrials importants per a tota la regió, pel que els empresaris han mostrat a Mazón les seues principals necessitats. Entre elles, el sòl industrial o la manca de capacitat energètica. Mazón, per la seua banda, els ha traslladat el seu projecte de reforma fiscal, que afectaria a impostos com el de successions, taxa que preveu eliminar el PP si aconsegueix comandar el Consell.

Superfície industrial i autoabastiment

Incrementar la superfície industrial és una de les principals necessitats dels empresaris de la zona per a abastir la demanda. Tot a una zona que encara no té plenament garantit el subministrament de l’energia que necessiten les seues empreses per a seguir creant riquesa a les localitats de la Foia. Cosa que el candidat conservador vol solucionar gràcies a l’ús de les energies renovables en forma d’horts solars.

La ruta de Mazón per la muntanya alacantina l’ha portat també a Cocentaina, on ha mantingut un encontre amb els integrants de la llista electoral popular a la localitat.