Home Esports Tot preparat per al III Trofeu de Motociclisme Vila del Joguet

Tot preparat per al III Trofeu de Motociclisme Vila del Joguet

0
SHARE
II Trofeu de Motociclisme Vila del Joguet any 2022
II Trofeu de Motociclisme Vila del Joguet any 2022

La localitat d’Ibi acollirà els pròxims dies 6 i 7 de maig, el Campionat Autonòmic de Velocitat Tradicional amb les modalitats 80GP, 80 Pro-seriïs i Clàssiques.

Un esdeveniment esportiu que es va iniciar en 2019 i que ha generat molta expectació en la localitat, en totes les persones aficionades al motociclisme i a les motos clàssiques en particular.

Des de la seua primera edició, aquest esdeveniment fa recordar les emblemàtiques carreres de motos que, de 1956 a 1973, es van disputar amb tant d’èxit en la localitat i que tornen a ser viscudes amb intensitat a través d’un circuit urbà en el qual es concentra una gran quantitat de públic. L’afició que hi ha i hi ha hagut a Ibi per les motos és molt
gran.

Tant, que les competicions que es realitzaven fa anys eren, moltes vegades, a nivell nacional, comptant amb grans del motociclisme com Ángel Nieto.

En aquesta tercera edició, com en l’anterior, col·laboren novament el Moto Club d’Ibi, la Federació de Motociclisme de la Comunitat Valenciana, Costa Blanca Comunitat Valenciana i l’Agència Valenciana de Turisme. L’Ajuntament d’Ibi, a través de la regidoria de Turisme, va ampliar l’any passat l’esdeveniment a un dia més i es preveuen accions paral·leles perquè aquesta festa esportiva siga encara major.

El dissabte, 6 de maig, hi haurà al carrer Les Eres, Food Trucks; a les 13.30 h, concert “Control Stone” (c/ Les Eres, al costat de l’Església); a les 19.00 h, es realitzarà l’Exhibició Emilio Zamora, enfront de l’Ajuntament, i a les 21.00 h, tindrà lloc el concert “vera Lu Trío” (c/ Les Eres, al costat de l’Església).

El diumenge, 7 de maig, les carreres de 80GP, 80 Pro-seriïs i Clàssiques donaran principi a les 12.15 h, no sense abans realitzar-se les Verificacions a partir de les 8.30 h del matí i les Lliures a partir de les 9.45 h, amb un recorregut que anirà per: c/ Les Eres, Av Joaquín Vilanova, c/ José Pineda, c/ Velázquez, c/ Pintor Sorolla, c/ Eusebio Sempere, c/ Pintor Sorolla i c/ Les Eres. A més, haurà de nou Food Trucks i concerts amb “Dias de radio”, a les 13.00 h i, durant el matí, també es podrà gaudir de l’exposició i exhibició de motos antigues “Pilotos Veteranos” en la c/ Ravalet.

Rubén Barea, tinent d’alcalde de Turisme de l’Ajuntament d’Ibi, assenyala que “volvemos este año con energía para disfrutar, otra vez más, de este evento deportivo tan particular. Las motos gozan de mucha afición, particularmente por esta zona, pero, además, estas tienen un sentimiento de añoranza hacia lo clásico que las hace diferentes y únicas, y con espectadores de todas las edades que disfrutan muchísimo con la estética de las motos que se exhiben”. Afegix “seguimos contando con acciones paralelas a las carreras, actividades complementarias que hacen que la localidad pueda ofrecer un completo atractivo turístico durante todo el fin de semana”.