Home Alcoià Més de 300 persones assisteixen al lliurament dels XXV Premis Sambori en...

Més de 300 persones assisteixen al lliurament dels XXV Premis Sambori en tots els nivells educatius a Tibi

0
SHARE
Alguns dels guardonats en la XXV edició dels Premis Sambori entregats a Tibi.

Tibi ha acollit el lliurament dels XXV Premis Sambori de narrativa en valencià. Un certamen on han participat més de 3.500 alumnes de 36 centres educatius de les comarques de l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla. Els guanyadors passaran a la fase final, juntament als guanyadors de la resta de comarques valencianes -en total, hi han participat vora 30.000 alumnes-.

Els Premis Sambori tenen modalitat per a tots els nivells educatius, des d’Infantil, Primària, Secundària, Batxillerat, adults o educació infantil. A l’acte, celebrat al parc de l’Era del Teular tiberut, s’han reunit vora tres-centes persones, entre guanyadors i familiars.

Prèvia per a la Trobada

Des de la Coordinadora pel Valencià de l’Alcoià-Comtat, Francesc Gisbert ha destacat, en representació dels 30 membres del jurat -composat per docents, bibliotecaris i escriptors-, la bona qualitat dels originals. També ha encoratjat tots els participants a continuar escrivint en valencià. El lliurament del Premi Sambori precedeix a la Trobada d’Escoles Valencianes que enguany, serà a Tibi, dissabte 25 de maig.