Home Destacats Més de 50 tècnics en Turisme de tota la Comunitat Valenciana conèixen...

Més de 50 tècnics en Turisme de tota la Comunitat Valenciana conèixen el potencial turístic d’Onil amb una jornada

0
SHARE
Els tècnics de turisme vinguts de tota la regió amb representants municipals, al claustre del Palau del Marquès de Dos Aigües d'Onil.

Aquest dimecres dia 8 de maig s’han celebrat a Onil les jornades de la xarxa Tourist Info, que reuneixen professionals de turisme de tota la Comunitat Valenciana. Onil acull per primera vegada aquestes jornades amb “molta il·lusió”, ja que des de l’Ajuntament i la Regidoria de Turisme s’està apostant fortament per aquest sector com a pol de creació de riquesa.

La jornada ha tingut com a títol ‘Onil a través del turisme industrial’, perquè “som referent del turisme industrial i això ens fa únics, i aprofitant aquest recurs tan particular, volem potenciar la resta de l’oferta turística. Aquesta jornada l’hem afrontada amb molta il·lusió perquè volem demostrar el potencial turístic que té Onil, sent desconegut” afirma el comunicat municipal.

La finalitat és que els professionals del turisme que assistisquen puguin oferir Onil a les seues destinacions turístiques, sobretot a les destinacions de costa, que és on més turisme es concentra, atraient aquests turistes a la localitat, tenint en compte la proximitat de les localitats costaneres i les bones infraestructures entre les dos localitzacions.

Més de 50 tècnics turístics

La jornada ha estat un èxit absolut, amb més de 50 participants procedents de diferents racons de la Comunitat Valenciana, comptant amb representants del patronat Costa Blanca, de la Xarxa Tourist Info i de la Cambra de Comerç. L’esdeveniment ha començat amb la recepció dels assistents per part de Jaume Berenguer, Alcalde d’Onil i de la tinent d’alcalde, Mª Salud Perea, del Regidor de Turisme, Rubén Garrido i del tècnic de turisme colivenc.

Després s’ha dut a terme una ponència sobre Onil i el seu turisme de la mà de Rubén Garrido i de David Pons, tècnic de turisme. A continuació s’ha realitzat una visita al Palau Fortalesa del Marquès de Dos Aigües amb les seues diferents sales i espais. Posteriorment s’han traslladat a una fàbrica de nines, on han pogut veure en primera persona com es fabrica aquest producte típic de la localitat.

Per a finalitzar, els assistents han visitat el Museu de la Nina, on han seguit un recorregut per la història de la indústria d’Onil “que els ha impressionat molt”, resa el comunicat. A més, han pogut tastar productes típics d’Onil, com el seu oli o les olives del cuquello, entre d’altres.El resultat ha estat magnífic, ja que els assistents s’han anat encantats i sorpresos de tot allò que Onil ofereix”, conclou el text remès des de l’Ajuntament d’Onil.