Inici Destacats Onil presenta un vídeo per a convertir el turisme en altra pota...

Onil presenta un vídeo per a convertir el turisme en altra pota de l’economia en temps del coronavirus

263
0
COMPARTIR

L’Ajuntament d’Onil ha presentat el vídeo promocional que aspira a convertir-lo en destinació de proximitat per als ciutadans alacantins aquest estiu. Un sector que es vol afegir com a creador de riquesa a una localitat eminentment industrial, però que gaudeix d’atractius naturals, patrimonials i gastronòmics, entre altres. La campanya inclou logotips creats per a l’ocasió i ha sigut desenvolupada en la seua totalitat per veïns de la localitat.

D’uns anys a aquesta part, el format promocional del turisme a la província d’Alacant s’ha vist sensiblement modificat. Fins la primera dècada del segle XXI, el potencial atractiu de visitants de a terres alacantines només coneixia un format: sol i platja. Però en la darrera dècada, ens tant potents dins del sector com el patronat Costa Blanca han decidit que Alacant té més coses a banda d’unes platges boniques. Llavors, l’interior va començar a guanyar força com a atractiu turístic, en torn a elements com la natura, la cultura, el patrimoni, la gastronomia o la història.

Tant és així que, a dia de hui, el turisme és una de les grans apostes dels ajuntaments de l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla. Una prova és la vila d’Onil, que durant els darrers anys ha recuperat i museïtzat edificis per a convertir-los en museus. És un dels pilars de la dinamització de la localitat com a destinació turística que es tracta de divulgar amb un nou vídeo promocional que ha sigut presentat al Palau del Marquès de Dos Aigües. Es pretén posar en valor que la vila de les nines és un paradís per als 5 sentits sustentat en l’hospitalitat de les seues gents.

El video promocional aglutina tots els atractius de la localitat, encapçalats per la producció de nines i el seu museu, reforçats amb múltiples recursos naturals i completats amb una extensa oferta patrimonial, gastronòmica i d’oci i cultura. Amb el vídeo promocional, que s’emetrà a tota la província d’Alacant, es vol convertir el turisme en pol de creixement econòmic a la localitat, reforçant la recuperació dels sectors hostaler i comercial. Tot allò que ha implicat el vídeo, incloent música, actors, gravació i postproducció, ha sigut dut endavant per veïns de la vila de les nines.

La campanya promocional d’Onil com a destinació turística inclou la instal·lació de senyalística, productes promocionals i la creació de logos derivats del matriu: Onil, descobreix-lo.