Home Castalla Milers de persones omplin els carrers de Castalla durant una multitudinària Fira...

Milers de persones omplin els carrers de Castalla durant una multitudinària Fira de Sant Isidre

862
0
SHARE

La Fira de Sant Isidre de Castalla ha convertit la capital de La Foia en un enorme basar que ha ofert una completa varietat de productes, gastronomia i oci. Milers de persones vingudes de tota la província d’Alacant i part de la de València ha gaudit d’un esdeveniment que arriba a la seua edició número XXVI, i que continua creixent any rere any.

Les fires estan convertint-se en un dels principals esdeveniments comercials i d’oci a totes les poblacions que composen les comarques de l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla. La immensa majoria de les localitats de la zona en programa al menys una al llarg de l’any, degut a que, en la immensa majoria dels casos, registren bones dades d’assistència. Un fet que beneficia no només als expositors i als ajuntaments que les programen, sinó també a tot el sector hostaler de la localitat que celebra l’esdeveniment.

Aquest cap de setmana ha sigut el torn per a la ciutat de Castalla, que ha convocant l’edició número XXVI de la Fira de Sant Isidre. L’esdeveniment, ja consolidat després de 5 lustres d’existència, es confirma any rere any com a un dels principals dinamitzadors de l’economia castelluda. Tot gràcies a que la seua oferta comercial i d’artesania, a banda de la programació d’activitats culturals i d’oci, atrau a una xifra creixent de visitants. Tot i que no hi ha dades fixes, l’Ajuntament de Castalla ha comprovat que els milers d’assistents han superat les expectatives inicials.

Tot i que la inauguració oficial de la fira ha tingut lloc el dissabte, ja en la jornada de divendres han sigut milers les persones que ha passejat per les diferents zones en que estaven dividits els més de 70.000 m2 d’exposició i repartits els vora 300 expositors. A banda de l’extensa oferta comercial i d’artesania, també ha tingut un gran pes la gastronomia i les mostres d’animals, que han atret a un públic familiar arribat, especialment, de la resta de la província d’Alacant i les comarques centrals valencianes.

L’organització ja treballa pensant en la següent edició de la Fira de Sant Isidre de Castalla, convertida ja en referent a la zona.