Home Ibi Tres detinguts a Conca per estafar amb contractes falsos a una empresa...

Tres detinguts a Conca per estafar amb contractes falsos a una empresa iberuda

0
SHARE

La Guàrdia Civil ha detingut a la capita manxega de Conca a 3 persones acusades d’un presumpte delicte. Segons la investigació, un dels detinguts hauria emès factures falses a 3 empreses: una xina, altra de Canadà i una tercera afincada en Ibi. Entre les 3 sumen 214.000 estafats presumptament per la xarxa que integraven aquestes 3 persones de 47,43 i 34 anys, totes elles d’origen dominicà.

Fou al mes de març quan l’empresa iberuda va ingressar més de 161.000 euros en un compte com a pagament per maquinària. La sorpresa de la mercantil de les comarques va saltar quan, al dia següent, van rebre altra factura amb altre número de compte pel mateix concepte, cosa que va denunciar immediatament. La investigació ha portat als agents fins Conca, on resideix el principal implicat, que hauria rebut al seu compte els 214.000 euros estafats, tot i trobar-se en situació d’atur.

El seguiment del compte del principal acusat ha acabat relacionant a altres dos persones en el cas. Un compte que tenia lligams amb ens nacionals i estrangers per a impedir el seu bloqueig en cas de que la Benemèrita investigara el cas. El principal acusat ha ingressat en presó mentre s’esclareix la investigació.