Home Cultura Muro celebra una multitudinària Fireta de Sant Antoni amb 70 expositors i...

Muro celebra una multitudinària Fireta de Sant Antoni amb 70 expositors i diverses accions solidàries

473
0
SHARE

Cada any quan arriba l’equador del mes de gener, una de les poblacions de l’interior alacantí es situa en el mapa dels principals esdeveniments per a començar l’any. És Muro, que aquest passat cap de setmana ha celebrat una nova edició de la Fireta de Sant Antoni. Es tracta d’un esdeveniment a cavall entre comerç, Cultura i solidaritat que té els seus orígens allà per l’any 1738. Llavors es tractava d’una fira centrada en l’alimentació i la ramaderia que ha anat evolucionant fins a convertir-se en un important reclam econòmic per a la població.

La Fireta de Sant Antoni de Muro ha tingut una durada de 3 jornades, ocupant tot el passat cap de setmana a una localitat que ha vist transformat el seu Casc Antic. Des de la Placeta Molina i els carrers que l’envolten fins la Plaça del Matzem, comerços i associacions murers i forans han mostrat el seus productes davant les milers de persones que han visitat la població.

La solidaritat, sempre present

Aquesta fira posa l’accent en la proximitat dels expositors i productes que participen en ella i que han pogut tornar a la normalitat en l’esdeveniment després de la pitjor fase de la pandèmia. A més, la Fireta de Sant Antoni de Muro té un caire solidari que permet a les associacions locals recaptar fons amb els que dur a terme la seua tasca amb els més desafavorits.

Les visites que rep la població durant la celebració de la Fireta reporten suculents beneficis sobre tot per a l’hostaleria i l’oci locals.