Home Cultura Muro celebra una nova edició de la seua Fireta de Sant Antoni...

Muro celebra una nova edició de la seua Fireta de Sant Antoni amb èxit de visitants i activitats

285
0
SHARE

Al llarg del passat cap de setmana, la vila de Muro ha congregat a centenars de persones provinents de les localitats del seu voltant i també d’altres poblacions valencianes. Totes elles han assistit a un dels esdeveniments que marquen l’inici d’any a una localitat que fa de les seues tradicions una senya d’identitat irrenunciable. I aquesta es celebra des de fa prop de 300 anys en forma de Fireta de Sant Antoni. En torn a 80 expositors han mostrat pels carrers cèntrics de Muro una extensa oferta de productes artesans i, sobre tot, de proximitat.

Programació cultural

A banda de l’oferta comercial centrada en la gastronomia, l’Ajuntament ha programat fins a 15 activitats culturals. Mostres, dansa, música i animals han possibilitat dos jornades plegades de cultura i oci per a tota la família que han mantingut plens els carrers del Centre de la població. I tot a pesar de l’amenaça d’una pluja que finalment no ha fet acte de presència.

El tret d’eixida per a una nova edició de la Fireta l’han posat, com sempre, el cant del ‘Tio Pep’ i l’homenatge als majors de la localitat.