Home Destacats Muro centra l’atenció del patinatge valencià amb la celebració del Campionat Autonòmic...

Muro centra l’atenció del patinatge valencià amb la celebració del Campionat Autonòmic de Grup Show

666
0
SHARE
Algunes de les participants en el campionat de Grup Show celebrat a Muro.

El pavelló cobert del Poliesportiu Municipal de Muro ha acollit aquest dissabte 4 de març el Campionat Autonòmic i Trofeu Promocional ‘Grup Show‘ de patinatge artístic. Al voltant de 150 patinadores i patinadors representant als diversos clubs participants (CP Muro, CP At.Montemar Alacant, CP Santa Rosa Alcoi, CP Alginet, CP Santa Teresa Alacant i CP Alcoi), han delectat al públic assistent amb un estètic espectacle.

És la primera vegada que es disputa aquest tipus de campionat a la localitat murera. Cosa impensable sense l’adequació per part de l’Ajuntament de Muro de la superfície de la instal·lació del pavelló cobert per poder així albergar aquestes competicions.

“Estem molt contents del fabulós espectacle que hem pogut gaudir a càrrec de totes i tots els participants, la meua més sincera enhorabona. A més, des de l’Ajuntament de Muro volem ressaltar el recolzament rebut per part de la Federació Valenciana de Patinatge, i per damunt de tot el grandíssim treball i implicació del Club Patí Muro per a portar endavant aquest campionat, des de les patinadores i patinadors, fins directius, cos tècnic i familiars dels i les esportistes”, ha comentat el Regidor d’Esports murer, Kike Pascual.