Home Esports Muro entrega distincions per trajectòria i a mode d’homenatge als voluntaris de...

Muro entrega distincions per trajectòria i a mode d’homenatge als voluntaris de Protecció Civil

0
SHARE

A pesar de que la seguretat i part de l’organització corre a càrrec de la Policia Local o la Guàrdia Civil, cada vegada que un esdeveniment necessita personal per a controlar-lo aparèixen els voluntaris. Una part d’ells s’emmarquen a la muntanya alacantina dins de cossos civils, com Protecció Civil, que du a terme una tasca desinteressada de voluntariat en col·laboració amb qualsevol esdeveniment que es duga a terme a la zona.

A Muro, l’Ajuntament ha decidit dur a terme un homenatge a persones que porten molts anys pertanyent a aquest cos. Alguns dels homenatjats, inclús, ja han deixat d’existir després de bona part de la seua vida com a membres de Protecció Civil. Tots ells, més d’una desena, han rebut l’estima del seu poble amb l’entrega de diplomes acreditatius de la seua trajectòria en el cos.

Els membres més veterans de Protecció Civil han sigut els reconeguts amb la imposició de medalles per la seua trajectòria. Del mateix mode, també s’han entregat els certificats de prestació de serveis a la localitat, dins d’un acte que posa en valor la tasca del voluntariat a la vila de Muro.