Home Cultura Música per a completar la programació alternativa als Moros i Cristians d’Ibi

Música per a completar la programació alternativa als Moros i Cristians d’Ibi

0
SHARE

Com ve sent habitual durant els darrers anys, l’Ajuntament d’Ibi i la Comissió de Festes no només han programat una intensa agenda d’activitats per a les Festes de Moros i Cristians. Ja de per sí, estan plagades d’actes festers que avarquen pràcticament des de que ix el sol fins que es posa, però a més, des de l’organització dels festejos es tracta de que també pugien atraure a qualsevol tipus de públic.

Per això, les nits de Festes, que es celebren entre el 12 i el 16 de setembre, tindran protagonisme musical. D’una banda, la vetlada d’aquest dissabte, en la que ja hi han actes com Entradetes i l’Exaltació Festera, estarà encapçalada per l’orquestra Gènesis al propi carrer Les Eres. Ja en plenes Festes, durant les vesprades de dissabte 14 i diumenge 15, la Plaça La Palla albergarà les actuacions de The Classics i Superhits respectivament.

Es tracta de dos bandes amb repertori de versions de la millor música entre els anys 70 i l’actualilitat, centrades en l’estil pop-rock. L’entrada a tots els concerts és lliure i gratuïta per a oferir una programació alternativa als Moros i Cristians que atraga a més públic a la vila joguetera.