Home Alcoi Mutua Levante i CD Alcoyano signen un conveni per a promocionar els...

Mutua Levante i CD Alcoyano signen un conveni per a promocionar els valors de l’esport i la cultura

333
0
SHARE

El C.D. Alcoyano és el principal ens esportiu de la ciutat d’Alcoi, degut a que arrossega una massa social composada per milers de persones, tant a la ciutat dels ponts com als seus voltants. A més, el fet de militar en la 1ª RFEF –l’antiga 2ª Divisió B- comporta que el club exporte la ciutat de la que prové per totes aquelles localitats que visita per a jugar partits de lliga. Un fet que ha atret l’atenció d’altre dels ens referents en el món dels negocis i la cultura a la capital de l’Alcoià, com és l’asseguradora Mutua Levante.

Tot i que l’empresa porta anys aportant publicitat a l’ens del Collao, no ha sigut fins ara quan els dos ens han signat un conveni de col·laboració. L’objectiu, a banda de donar visibilitat a l’asseguradora amb les samarretes d’entrenament i calfament dels futbolistes i finançar al club, és difondre els valors que representa el Deportivo com a referent de la ciutat. Fer-los arribar a tota la ciutadania gràcies a diferents accions de caire cultural i social és el fonament de l’acord entre els dos signants. Per a aconseguir-ho compten amb les seues respectives fundacions.

Interacció amb els aficionats

El conveni ha permès estretir el lligam entre les dos parts per a dinamitzar la repercussió del club via xarxes socials. Així, a cada partit es convoca a l’afició a elegir al millor jugador del partit, que passa a una classificació interna del club que busca fer més competitius als integrants del planter durant la temporada. Properament, els dos ens preveuen oferir entrades socials per a persones en risc d’exclusió social, i també descomptes per als mutualistes en els partits del Collao.

L’actual situació esportiva dels blanc-i-blaus, a un punt de la zona de descens, no posa en perill una col·laboració que des de Mutua Levante preveuen que dure molt anys.