Home Alcoi Nèstor Abad i Laura Casabuena confirmen l’estat de gràcia de la gimnàstica...

Nèstor Abad i Laura Casabuena confirmen l’estat de gràcia de la gimnàstica artística alcoiana als Mundials de Liverpool

0
SHARE
La Federació Espanyola de Gimnàstica Artística ret homenatge a Laura Casabuena pel seu resultat.

La factoría de gimnastes en la que porta anys convertint-se la ciutat d’Alcoi segueix omplint el món de l’esport a la muntanya alacantina de bones notícies. En aquest cas gràcies als resultats que estan obtenint dos dels seus majors exponents: Nèstor Abad i Laura Casabuena. Tots dos estan disputant durant aquesta setmana la fase final dels Campionats del Món de Gimnàstica Artística a la ciutat anglesa de Liverpool.

Abad ha participat com a reserva en la competició per equips i ha aconseguit clavar-se en la gran final que s’ha disputat aquest passat dimecres. El jove alcoià i els seus companys de selecció han aconseguit una meritòria sisena posició en una final domianda pels asiàtics -Xina 1ª, Japó 2ª i Gran Bretanya 3ª-. Un resultat que també permetrà al gimnasta d’Alcoi participar en la final individual All Round, que toca la major part dels aparells de gimnàstica que integren aquest concurs.

Laura Casabuena, 24ª del món

Precisament en la variant All Round ha participat la també alcoiana Laura Casabuena, que només amb participar en la final ja havia aconseguit un bon resultat. Cal recordar que la jove fa a males penes un any que està competint al màxim nivell internacional, on ja ha aconseguit resultats meritoris. Entre ells el d’aquest Mundial de Liverpool, on ha quedat classificada entre les 24 millors gimnastes artístiques del món. Una posició que haguera sigut millor encara si arriba a mantenir en barra el nivell demostrat en la resta d’aparells.