Inici Cultura Novembre arriba carregat d’exposicions, teatre i diversió a les infraestructures culturals d’Ibi

Novembre arriba carregat d’exposicions, teatre i diversió a les infraestructures culturals d’Ibi

110
0
COMPARTIR

El Centre Cultural Salvador Miró i el Teatre Rio d’Ibi tornen a activar-se amb una programació centrada en el teatre i la música que faran el mes de novembre culturalment més amè. Després d’un mes d’octubre en què les butaques han estat ocupades de nou per gaudir de la ‘Nostra Mostra’, amb els grups de teatre locals i les seves obres -algunes molt premiades en l’àmbit nacional- i l’obra ‘Joana’ amb l’actriu Aitana Sánchez Gijón, de nou les taquilles s’obren per a nous espectacles culturals dirigits a tots els públics.

Actualment, i fins l’1 de novembre, a l’ermita Sant Vicent ja es pot gaudir de l’exposició del pintor i artista iberut Joaquín Miralles, en què celebra el 25 aniversari de la seva primera mostra. L’exposició pot visitar-se en dies laborals, de 18.00 h a 21.00 h i festius de 11.00 h a 14.00 hi de 18.00 h a 22.00 h. D’altra banda, el Centre Cultural Salvador Miró acollirà del 6 al 20 de novembre l’exposició ‘Projecte Identitats’ -la inauguració tindrà lloc el divendres, 6 de novembre, a les 19:00 h-.

Olympia Metropolitana presentarà el dissabte, 21 de novembre, l’obra de teatre ‘El mètode Grönholm’, a les 20:00 h. Les entrades ja estan a la venda a bacantix.com i a les taquilles de teatre. Diumenge 22, la Unió Musical d’Ibi celebrarà el seu tradicional ‘Concert de Sta Cecília’, a les 12:00 h, al Teatre Rio.

Per als més petits de la casa, els ‘Cantajuegos’ tornen a Ibi amb la seva gira 2020-2021 ‘Et estenc la meva mà’, el dissabte 28 de novembre, en dues sessions: a les 12.00 h i a les 17.00 h. Les entrades també estan a la venda a través de bacantix.com i a les taquilles de teatre, de dimarts a divendres, de 10.00 h a 13.00 hi de 19.00 h a 21.00 h.

Tota la programació està prevista amb les mesures sanitàries i preventives contra la propagació de virus. Des de Cultura s’anima als veïns d’Ibi a que, amb la cautela i precaució que precisa el moment, puguin gaudir d’aquesta programació d’entreteniment a la localitat.