Home Alcoià Noves mesures: desapareix el toc de queda, adeu al límit de persones...

Noves mesures: desapareix el toc de queda, adeu al límit de persones a les reunions socials i reapertura de l’oci nocturn.

0
SHARE

Ximo Puig, President de la Generalitat Valenciana ha anunciat hui noves mesures que possibiliten la llibertat de moviment a la Comunitat Valenciana degut a l’incidència de les darreres setmanes al territori.

Sense oblidar que a les darreres jornades la incidència de contagis ha aumentat lleugerament, s’han proposat avanços en quant a movilitat amb quatre diferents eixos. Primerament, intentant mantenir l’orgull per la societat valenciana i el seu esforç al llarg de tots aquests temps tan difícils, preservar l’actitut de prudència màxima, intentar intensificar la vacunació i la importància d’aquesta per a la superació de la pandèmia i poder avançar molt més en un futur proper aquesta apertura responsable per tal de fer tornar quant abans tot a la normalitat.

Així, les noves mesures proposades per la Generalitat Valenciana són:

-La desaparició del toc de queda. Una restricció que consideren que ha estat un instrument necessari per fer front al virus.

-Adeu al límit de nombre de persones als encontres socials però posant en valor l’utilització de mascaretes, distància social i bona ventilació.

-Apertura de l’oci noctur amb aforament del 50% a interior i 100% a l’exterior i sense permetre’s el ball amb tancament a les 2 de la matinada.

-Limitació de les celebracions de Sant Joan per evitar aglomeracions que pot portar aquesta festivitat.

-L’hostaleria seguirà tancant a la 1 de la matinada i segueix amb les mateixes restriccions actuals d’aforament.

Unes noves mesures que entraran en vigor la propera setmana, concretament el dimarts dia 8 de juny i es tornaran a revisar aquestes mesures a la fi d’aquest mateix mes per revisar i veure quines seran les novetats per a la resta de l’estiu.