Home Alcoi Obert el termini d’inscripcions per a la campanya de Voluntariat Mediambiental als...

Obert el termini d’inscripcions per a la campanya de Voluntariat Mediambiental als paratges de l’entorn alcoià

0
SHARE
Tres voluntaris mediambientals als cims de la Font Roja.

Ja està obert el termini per inscriure’s en la Campanya 2024 del Voluntariat Mediambiental en prevenció d’incendis forestals a la ciutat d’Alcoi. Enguany hi haurà 6 torns: del 15 al 19 de juliol, del 22 al 26 de juliol, del 29 de juliol al 2 d’agost, del 5 al 9 d’agost, del 12 al 16 d’agost i del 19 al 23 d’agost.

Les persones que participen duran a terme diferents treballs com la vigilància per a la prevenció d’incendis forestals i informació a les persones que transiten per sendes, camins i pistes per a sensibilitzar a la població sobre la prevenció d’incendis. Participaran en activitats d’educació ambiental, reconeixement de l’entorn, de la fauna i flora local i l’orientació en la muntanya; i interpretaran plànols i altres activitats. El menjar i l’allotjament és a càrrec de la regidoria de Transició Ecològica.

Inscripcions

Les inscripcions es poden fer fins al dia 30 de juny per seu electrònica o presencialment, en el Registre de l’Ajuntament d’Alcoi, C/ Sant Llorenç, 2 (amb cita prèvia). L’edat mínima per ser voluntari són 16 anys. Les persones menors d’edat necessitaran autorització de progenitors o tutors. Aquest programa és finançat per la Conselleria de Medi Ambient.