Home Destacats Treballadores del menjador del CEIP Sant Jaume d’Onil anuncien protestes indefinides pels...

Treballadores del menjador del CEIP Sant Jaume d’Onil anuncien protestes indefinides pels impagaments de les seues nòmines

0
SHARE
Imatge de les protestes a les portes del CEIP Sant Jaume d'Onil.

Aquest dimarts 11 de juny, el sindicat UGT FeSMC ha convocat una concentració com a resposta als continus retards en el pagament de sous a les treballadores de cuina i menjador del CEIP Sant Jaume d’Onil. La representant sindical Alexia Puig ha explicat que aquesta mobilització és resultat dels reiterats retards en el pagament de salaris durant aquest curs escolar.

El col·lectiu afectat ha sol·licitat en múltiples ocasions per diferents vies que la l’adjudicatària del servei complisca amb la seva obligació, que no és altra que pagar en temps i forma les nòmines de totes les treballadores. L’incompliment d’aquesta obligació contractual ha generat una situació “insostenible” per a les treballadores del centre, segons resa el comunicat remès als mitjans de comunicació.

Extensió del Problema

La problemàtica no es limita al CEIP Sant Jaume d’Onil. Segons ha informat Alexia Puig, delegada sindical d’UGT FeSMC, altres localitats com les de Mutxamel, Villena, i la zona del Baix Segura estan afectades. “Treballadores i treballadors de l’empresa Catering 45 en aquestes àrees segueixen sense rebre els seus salaris a temps”, afirma. És per això que han pres la decisió de continuar amb les mobilitzacions fins que es resolen tots els pagaments pendents.

Puig ha emfatitzat que la lluita continuarà fins que no s’assegure el pagament puntual de les nòmines.No podem permetre que els nostres drets laborals siguen vulnerats així. Per això, exigim que l’empresa complisca amb les seves obligacions i pague a totes les treballadores de manera oportuna”, ha declarat la delegada.La situació d’aquest col·legi i la resta de la província d’Alacant destaca la importància de l’acció sindical en la defensa dels drets laborals”, ha conclòs la representant sindical.