Home Alcoi Obert el termini per a que empreses especialitzades impartisquen un pla de...

Obert el termini per a que empreses especialitzades impartisquen un pla de formació per a aturats a Alcoi

0
SHARE
Curs de formació en Àgora Alcoi.

A l’última Junta de Govern Local d’Alcoi s’ha aprovat la licitació per elaborar i impartir un Pla de Formació amb l’objectiu de millorar l’ocupabilitat a la ciutat d’Alcoi. El vicealcalde i Regidor de Promoció Econòmica, Àlex Cerradelo, ha explicat que amb aquest pla es pretén “facilitar l’accés al món laboral de les persones desocupades, mitjançant la millora dels seus perfils professionals i atenent a les necessitats de les empreses de la zona”.

El pressupost base de licitació és de 22.000 euros, i el valor estimat del contracte és de 88.000 euros. El termini d’execució és de 12 mesos i serà prorrogable de manera anual fins un màxim de 4 anys. En concret, el contracte inclourà el disseny del Pla de Formació, l’elaboració de materials per impartir les accions formatives i l’execució d’aquestes accions.

Procés obert

L’anunci d’aquesta licitació ja està disponible a la Plataforma de Contractació del Sector Públic, i serà necessari que les empreses interessades estiguen donades d’alta en la plataforma. A més, podran accedir a la licitació al web de l’Ajuntament.

Cerradelo ha destacat la importància de posar en marxa aquest Pla de Formació, ja que “permetrà millorar la situació de moltes persones desocupades de la ciutat, les quals podran augmentar les seues possibilitats d’accedir al mercat laboral amb les accions formatives que es desenvoluparan”.