Home Alcoi Obertes les inscripcions a l’Escola d’Estiu d’Alcoi, amb caràcter gratuït i prioritat...

Obertes les inscripcions a l’Escola d’Estiu d’Alcoi, amb caràcter gratuït i prioritat per a col·lectius vulnerables

0
SHARE

L’Ajuntament d’Alcoi ha posat en marxa una nova campanya d’Escola d’Estiu, adreçades als més menuts de cada casa. Amb la fi del curs escolar, milers de xiquets comencen les seues vacances a la ciutat dels ponts. Però, per contra, els seus pares encara tenen per davant setmanes o mesos de treball en els que no poden quadrar horaris per a criar als seus fills

És per això pel que el Consistori alcoià ha posat en marxa les Escola d’Estiu, una iniciativa pensada per a entretindre i divertir als menuts durant les hores del dia en les que els seus pares encara estan el seu lloc de treball. Cal dir que les Escola d’Estiu tenen preferència per a persones en risc d’exclusió social, víctimes de violència masclista o famílies monoparentals, col·lectiu que necessiten més si cal aquest servei.

Inscripcions

Les inscripcions es poden fer presencialment en la seu de Servei Socials al carrer Oliver, al registre general de l’Ajuntament, o a la seu electrònica del Consistori, i tenen carpacter gratuït. L’Escola es porta a terme a la piscina municipal José Trenzano Alós i al parc natural de la Font Roja. L’horari serà de 9 a 14 hores amb permanències de 8 a 9 i de 14 a 15 hores. Està dirigida a xiquets i xiquetes de 3 a 14 anys empadronats a Alcoi.