Home Cocentaina Octavi Cerdà abandona l’equip de Govern contestà per a encetar projecte polític...

Octavi Cerdà abandona l’equip de Govern contestà per a encetar projecte polític amb altres sigles des del 28M

454
0
SHARE
El fins ara regidor contestà Octavi Cerdà durant una entrevista amb tvA, en una imatge d'arxiu.

Cerdá es va incorporar a la llista socialista contestana al 2019 i tenia delegades les àrees d’Esports i Festes de Moros i Cristians. No obstant això, la seua decisió personal de participar d’altre projecte polític fa incompatible que continue a l’equip de Govern i, per tant, ell i el PSPV de la localitat han acordat que deixe la seua acta de regidor. Aquesta mateixa setmana es farà efectiva la renúncia, deixant de formar part de la Corporació Municipal de Cocentaina.

L’Alcaldessa, Mireia Estepa, ha agraït els 4 anys que ha dedicat a l’ajuntament de la localitat i afegeix que “hem treballat amb molt a gust com a equip i conservem una bona relació personal, però ara ens hem d’acomiadar d’Octavio, donar la benvinguda a altre company i continuar centrats en la tasca que se’ns va encomanar quan vam guanyar les eleccions, donant el millor de nosaltres durant el temps que queda fins als comicis”.

Des de l’agrupació socialista respecten l’abandó de l’acta, però no compartixen el canvi polític del fins ara regidor, tal com ha explica el candidat socialista a l’Alcaldia, Rubén Muñoz. “El partit socialista no pot tindre en els seus equips persones que estiguen per davant del projecte. Pensem que s’ha equivocat i molt en lo polític, per entendre que formar part d’una llista no significa representar idees i persones”, ha afirmat en un comunicat de premsa.

“No es pot estar un dia reivindicant més serveis socials, més sanitat i educació pública i a l’endemà defendre un projecte que representa tot el contrari. Li desitgem tot el millor en la seua vida personal, però no en la seua vessant política, doncs volem que Cocentaina continue sent un referent dins dels pobles de la Comunitat, a nivell infraestructures i de serveis a la ciutadania”, ha conclòs Muñoz.

Joan Aura, el substitut

Amb l’eixida d’Octavio Cerdá es produirà l’entrada d’un nou regidor a l’equip de govern del PSPV. La persona que rebrà el nomenament al plenari de l’Ajuntament de Cocentaina serà Joan Aura, número 9 de la llista socialista que encapçalava en 2019 Mireia Estepa. Des del govern expliquen que la intenció és que el canvi siga immediat. Les delegacions que Aura portarà no s’han confirmat, ja que l’alcaldessa vol consensuar-les primerament amb el seu equip perquè no comporten alteracions significatives a menys de 2 mesos de les eleccions.

Sobre Joan Aura, Estepa ha afirmat que “és una persona coneguda i estimada per la gent del poble, fortament vinculat a Teló Teatre i a la FPA Beniassèn, a més de ser un home amb una vocació i sensibilitat que l’ha dut a treballar amb persones majors amb dependència, individus amb diversitat funcional i patologies mentals. Sé que durant aquest temps estarà al servei dels veïns i veïnes de Cocentaina perquè és generós i treballador”.