Home Alcoià Onil acull aquest cap de setmana la I Trobada d’Ambaixadors

Onil acull aquest cap de setmana la I Trobada d’Ambaixadors

0
SHARE

El proper dissabte tindrà lloc la I Trobada cultural organitzada per l’àrea VII. Una trobada centrada en el tema de les Ambaixades.

Aquest dissabte dia 26 de març Onil rebrà la celebració de la I trobada d’ambaixadors. Uns actes que s’iniciaran a les 16h amb el procés d’acreditació dels participants en la seu de l’Associació de Comparses (que es troba en l’Avinguda de la Constitució nº20).

Els participants de la trobada seran els ambaixadors de les distintes poblacions que composen l’àrea VII d’UNDEF: Onil, Banyeres de Mariola, Castalla, Cocentaina, Ibi i Muro d’Alcoi. A més, la presidencia estarà composada per la Presidenta d’UNDEF, Pepa Prats i el president de l’Associació de Comparses d’Onil, Jaume Berenguer.

Una vegada ja acreditats, a les 16:30h es durà a terme en la Sala “Eusebio Sempere” del Palau del Marqués de dos aigües una taula redona-col·loqui sobre les ambaixades de les festes de Moros i Cristians. Els ponents seran José Fernando Domene i José María Ramírez Mellado.

En acabar, a les 18h, es realitzarà una escenificació de l’ambaixada d’Onil al claustre del propi paulau a càrrec dels ambaixadors Cristià i Moro: Juan José Pardines i Jorge Cervera.

Als actes, a més, assistiran els presidents de les poblacions de l’àrea VII de l’UNDEF.