Home Cultura Onil convoca la IV edició de la fira multidisciplinar ‘Onil es Mostra’

Onil convoca la IV edició de la fira multidisciplinar ‘Onil es Mostra’

0
SHARE

Els propers dies 4, 5 i 6 d’octubre està convocada una nova edició, i ja van 4, de la fira multidisciplinar ‘Onil es Mostra’ a la localitat de la Foia de Castalla. L’esdeveninent, que recupera l’antiga tradició de celebrar fires a la vila de les nines, trau al carrer pràcticament tot allò que integra la vida social i comercial de la població durant tres jornades en que el centre històric es transforma.

‘Onil es Mostra’ és precisament un mostra del que és Onil, pel que comerciants, associacions de tot tipus, clubs esportius i artesans trauen el seus aparadors i oficines al carrer per a donar-se a conèixer. L’esdeveniment no només va dirigit als veïns de la localitat, que poden veure de primera mà tot el que ofereix la seua localitat, sinó que també busca obrir les portes de la vila colivenca als visitants. La difusió dels punts d’interès turístic és altra de les finalitat de la fira.

Paral·lelament a la mostra com a tal, aquest esdeveniment també inlou demostracions, com activitats per als més menuts o mètodes d’educació canina. Però si una activitat crida l’atenció de veïns i visitants és el correfocs, que la Colla DimoniX Mucarassa, que va debutar amb l’espectacle en l’edició de l’any passat, durà a terme en la nit del dissabte 5 d’octubre. La novetat enguany estreba en que el foc recorrerà l’Avinguda de la Pau, i no la de la Constitució com l’any passat.