Home Destacats Onil convoca una assemblea ciutadana per al 3 de juny amb la...

Onil convoca una assemblea ciutadana per al 3 de juny amb la que fer partíceps als veïns de la gestió local

0
SHARE
El claustre del Palau del Marquès de Dos Aigües d'Onil, en una imatge d'arxiu.

Al llarg dels darrers anys ha cobrat força la intenció per part de la ciutadania de conèixer més al voltant de la gestió de la seua administració més propera: els ajuntaments. Una tendència que ha provocat, entre altres, la generalització dels pressupostos participatius com a eina per a que els propis veïns puguen decidir en què s’inverteixen els fons que alimenten amb els seus impostos.

Moltes localitats han anat un pas més endavant i duen a terme assemblees ciutadanes per a donar compte de la gestió municipal i respondre dubtes. Cosa que va a posar en marxa l’Ajuntament d’Onil, que ha citat als veïns que ho desitgen a una assemblea ciutadana. Serà el proper 3 de juny al claustre del Palau del Marquès de Dos Aigües.

Allí es resoldran els dubtes que tinguen els propis veïns i es mostrarà de quina manera està gestionant-se un Consistori que ha hagut d’afrontar pagaments per més de 5 milions d’euros en els darrers anys. Tots ells provinents de denúncies per actuacions municipals de fa més de 30 anys.