Home Destacats Onil convida als veïns a mostrar l’exigència de la igualtat real el...

Onil convida als veïns a mostrar l’exigència de la igualtat real el proper 8M als seus balcons

150
0
SHARE

La situació de crisi sanitària desaconsella que aquest proper 8 de març, Dia Internacional de la Dona, no estiguen convocant-se de manera massiva les manifestacions per a donar visibilitat a la lluita feminista. Davant d’aquesta tessitura, que impedirà una mobilitazació massiva per a reivindicar la igualtat, ens feministes i administracions busquen formes de visibilitzar aquesta necessitat.

És el cas d’Onil, que tornarà a donar proatgonisme als balcons en pandèmia, encara que en aquesta ocasió no serà per a aplaudir. L’Ajuntament i els centres educatius de la localitat han convocat a tota la ciutadania a tintar els seus balcons de morat el proper dilluns, ja siga amb teles, fotos, llaços, dibuixos… La iniciativa porta ja setmanes sent treballada als col·legis i l’institut de la població, que capitanetgen la visibilització de la igualtat entre gèneres.

La idea és reconèixer la tasca que al llarg de la història han dut a terme les dones colivenques, i de fet aquesta convocatòria busca també posar en valor la seua tasca en la localitat.