Home Esports Onil posa en marxa una nova temporada de les escoles esportives d’atletisme

Onil posa en marxa una nova temporada de les escoles esportives d’atletisme

0
SHARE

L’atletisme és, des de fa dècades, una de les disciplines esportives en que més destaca la localitat d’Onil, a la sub comarca de la Foia de Castalla. De les seues instal·lacions han eixit ja 3 esportistes que han participat en diferents edicions dels Jocs Olímpics, com Javier Arques, Salvador Vila o Eusebio Cáceres. El Centre Esportiu Colivenc és un dels màxims artífex d’aquesta realitat, i a partir del proper 18 de setembre enceta nova temporada per a descobrir als atletes del futur ja des de ben menuts.

És en aquesta data quan les escoles infantils del club comencen es entrenaments per a la nova temporada. Ho fan en diferents categories: des d’alevins -nascuts en 2007 i 2008- fins a cadets -alumnes de 2º i 3º de Secundària-, passant per infantils. L’obectiu és trobat talents que facen de l’atletisme la seua forma de viure, al temps que es duen a terme activitats extra escolars per als joves una vegada encetat el nou curs escolar.

Els entrenaments es duran a terme dilluns, dimarts i dijous a partir de les 16 hores, en el cas dels més menuts; i de les 17.15 en el de les categories més majors. Els propis joves tenen la possibilitat d’elegir els dies que més els interessen i seran entrenats per noms com Jesús Gil o José Antonio Ureña, entrenadors reputats de l’atletisme espanyol.