Home Destacats Onil presenta la VII edició de la fira ‘Onil es Mostra’ amb...

Onil presenta la VII edició de la fira ‘Onil es Mostra’ amb més de 50 activitats gratuïtes

0
SHARE

Onil celebrarà el primer cap de setmana d’Octubre la sèptima edició de la fira Onil es Mostra. Despres de dos anys de pandèmia sense ella i amb un rediseny de la imatge corporativa del logo d’aquesta, la localitat esta llesta per rebre tots els aconteixements de la fira que aportaran un gran impacte social i econòmic a la localitat, ja que la xifra de visitants s’espera que supere les 15.000 persones.

Enguany s’ha optat per una gran oferta d’activitats per a que tothom puga ser particip d’elles. Ente aquestes s’inclouen dues competicions, una de bàsquet de 3 a 3 i una altra de Cotxes Bojos, un concert de El Dilivi, un correcfocs, espectacles infantils, dances, visites turístiques, exposicions a més de la retransmisió en directe d’un programa de ‘Espanya Rural’ en directe per a Radio Nacional d’Espanya des del claustre del Palau d’Onil.

La fira també comptarà amb més de 30 stands de comerços i empreses locals i postos de venda d’empreses que acudirar des de parts de tota la provincia que conformaran un mercat vintage. A més, enguay s’ha confirmat una zona especial d’aparcament per a autocaravanes, que s’inaugurarà èr a l’evente amb més de 70 lloguers i es quedarà a la localitat ja que era un dels trets més demanats per la ciutadania.