Home Alcoià Diputació xifra en 169€ per habitant la seua inversió en 2022 en...

Diputació xifra en 169€ per habitant la seua inversió en 2022 en els municipis alacantins, arribant als 317M€

278
0
SHARE
Les infraestructures hidràuliques són una de les vessants en les que haja invertit Diputació enguany.

La Diputació d’Alacant ha destinat aquest any més de 317 milions d’euros als municipis de la província, cosa que dóna una inversió per habitant de 169 euros, segons ha donat a conèixer aquest dijous 22 de setembre la portaveu de l’equip de govern, Ana Serna. La responsable provincial ha posat l’accent en “l’esforç realitzat per ajudar les poblacions més menudes i els ciutadans més vulnerables quan més ho necessiten”.

En aquest sentit, Serna ha assenyalat que “els ajuntaments de la província rebran enguany la inversió més alta en la història d’aquesta institució”, una inversió que representa, segons ha explicat, el 67% del pressupost gestionat durant el 2022, tant ordinari com extraordinari. D’aquesta manera, el pressupost inicial de la institució provincial, de 272 milions d’euros, s’ha incrementat fins a assolir els prop de 480 milions d’euros a través dels romanents.

Amb aquesta finalitat, la institució provincial ha reforçat el 2022 els plans i línies d’ajudes a les àrees de Medi Ambient, Cultura, Aigua, Esport, Carreteres, Turisme, Infraestructures i Assistència a Municipis, àrea de la qual depèn el programa ‘+Cerca’, dotat enguany amb 30 milions.