Home Alcoi Opinió – Jordi Reig (PP Alcoi): “Per a quan una solució?”

Opinió – Jordi Reig (PP Alcoi): “Per a quan una solució?”

0
SHARE
Jordi Reig, Regidor del PP a l'Ajuntament d'Alcoi.

Per fi va arribar la pluja a la nostra ciutat, una pluja molt esperada i necessària davant la sequera dels darrers mesos, segur que els nostres aqüífers i el camp desitjaven que des del cel arribara este reg.

Qui tal volta no vol que vinga la pluja i menys si és d’esta forma tan torrencial és el govern d’Alcoi. El motiu és ben senzill, apareixen les carències per falta de manteniment de moltes de les instal·lacions municipals. Anem a centrar-se en les del Poliesportiu Francisco Laporta, concretament en el camp Jorge Molina i les cobertes dels pavellons.

Fa temps que des del Partit Popular anem denunciant la falta de manteniment i que no estan duent-se a terme les inversions necessàries per tal de tindre-les en un bon estat. D’una banda, tenim el camp Jorge Molina, que té carències des de la seua construcció. La irregularitat de la superfície produïx l’aparició de bosses d’aigua que fan impossible la pràctica esportiva.

S’ha executat alguna actuació per tal d’esmenar estos defectes inicials, a més a més esta irregularitat de la seua superfície ha fet que C.D. Alcoyano no vulga entrenar pel greu risc de lesió dels seus jugadors. Una instal·lació recent que deurà ser totalment revisada si volem que siga útil per a tots els nostres esportistes.

Per altra banda, tenim les cobertes dels pavellons, tant el Mutua de Levante com el Miguel Sarasa. Fa més de cinc anys que uns plàstics cobrixen la part inferior de les cobertes per evitar que les filtracions caiguen sobre la superfície. A part de donar una molt mala imatge, el govern encara no ha trobat cap solució. Falta d’interés? Nul·la capacitat de gestió? Incapacitat d’aconseguir finançament?

En el 2020 la borrasca Glòria ens va posar en avis. Aquell temporal va provocar que es trencara una canonada inundant tot el pavelló Mutua de Levante, provocant greus danys al parquet. Quatre anys més tard continuem igual, un govern incapaç de donar cap classe de solució, que deu desitjar que no ploga perquè si no apareixen de nou les mancances, com va ocórrer el passat dilluns, on de nou el trencament d’una canonada va inundar el pavelló, en este cas el Miguel Sarasa.

Quan pensa el govern municipal actuar? Quan pensa canviar les canonades? Perquè si saben que el problema poden ser les canonades no les trauen per fora? Així, en el cas que una es trenque l’aigua no faça malbé la mateixa instal·lació.

No deu ser una actuació molt costosa, però sí molt necessària per a evitar problemes en cada episodi de pluja. I per últim, quan pensa actuar el govern municipal per a reparar les cobertes? I no tindre els plàstics que tan mala imatge donen.

No ens cansarem de dir que els esportistes alcoians mereixen unes instal·lacions esportives en millor estat.