Home Alcoi Oposició i ens socials critiquen la Trobada Solidària per les limitacions a...

Oposició i ens socials critiquen la Trobada Solidària per les limitacions a accedir a l’Àgora d’Alcoi

585
0
SHARE

Aquest dissabte 30 de novembre es celebra a Alcoi la Trobada Solidària. Un esdeveniment que aglutina a tots els ens de caire social i ONG’s presents a la ciutat d’Alcoi en un mateix lloc. L’objectiu és la divulgació de les tasques que cadascuna d’elles du a terme en el seu dia a dia per a divulgar-les a la societat alcoiana. A banda, l’acte també aprofita per a aconseguir suports i finançament amb el que continuar la tasca.

No obstant, la trobada d’enguany no tindrà a totes les associacions presents a l’Àgora d’Alcoi. Es tracta, tal i com ja han denunciat ens com Avanzar, d’unes instal·lacions que disten molt de ser accessibles. Per això, aquest col·lectiu -que atén a persones amb mobilitat reduïda- ha anunciat que no acudirà a la trobada en senyal de protesta per aquest fet. Una protesta a la que s’han sumat formacions de l’oposició a l’Ajuntament d’Alcoi, com Compromís, que tampoc acudirà a l’esdeveniment. Altres formacions, com Guanyar, han criticat que el Consistori no oferisca la possibilitat a Guanyar d’acudir per manca d’accessibilitat.

I tot en el marc de la presentació de propostes per als Pressupostos Participatius de la ciutat dels ponts. En ells s’inclou una proposta per a invertir en fer accessible l’Àgora dins de les 61 que han entrat en la fase final del procés. Tot i això, encara resta el vist i plau definitiu dels tècnics municipals per a establir la llista definitiva abans d’obrir les votacions, entre el 9 i el 22 de desembre. No serà fins finals de gener quan es coneguen els projectes en els que s’invertirà.