Home Alcoi Plataformes socials alcoianes convoquen una concentració pel clima a la Bandeja

Plataformes socials alcoianes convoquen una concentració pel clima a la Bandeja

723
0
SHARE

El proper 6 de desembre, la ciutat de Madrid alberga la Conferència de Nacions Unides pel Clima, després de que haguera de ser suspesa per la situació violenta que es viu a Xile. Aquest esdeveniment posarà els ulls de mig món sobre la capital espanyola, però els diferents ens socials repartits per les diferents ciutats de tot el país han convocat concentracions prèvies per a reivindicar atenció per al clima.

Alcoi és una de les poblacions on es duran a terme aquests actes, enfocats a donar visibilitat a la necessitat d’aturar el dany que se li està fent dia rere dia al medi ambient. Bona part dels indicadors relacionats amb la sostenibilitat parlen d’emergència climàtica. És a dir: o aturem la contaminació i la destrucció del sistema natural de la Terra, o ella acabarà per destruir-ho tot degut al seu col·lapse.

La concentració d’Alcoi ha sigut convocada per la Colla Ecologista La Carrasca, el Col·letiu 8 de Març, l’Assemblea Jove Feminista i l’organització juvenil Obrir Escletxa. Tots ells criden a la mobilització per a, entre totes les que es duguen a terme arreu del món exigir mesures als govern per a impedir una catàstrofe climàtica.

A pesar dels múltiples informes que parlen de que a la Humanitat se li acaba el temps per a reaccionar i evitar el que podria ser la seua extinció, alguns dels principals països del món continuen negant la realitat. És una de les situacions que es vol revertir mitjançant aquestes convocatòries, a les que està cridada tota la societa. La d’Alcoi tindrà lloc aquest divendres 29 de novembre a les 19 hores a la Plaça d’Espanya.