Home Alcoià Pepe Serna substitueix a Càndid Penalba com a president de la patronal...

Pepe Serna substitueix a Càndid Penalba com a president de la patronal del tèxtil valencià

843
0
SHARE

La reforma de l’estatut que regeix les condicions amb les que funciona la patronal del tèxtil valencià, Ateval, permetrà que -per primera vegada- un perfil no empresarial comande l’ens. La patronal ha celebrat assemblea aquest dimecres 1 de juliol amb l’encàrrec principal de renovar el seu òrgan directiu després del mandat de Càndid Penalva. Vora 200 afiliats han participat del procés.

El fins ara Secretari General d’Ateval, Pepe Serna, ha sigut elegit per unanimitat dels presents. La seua candidatura ha sigut l’única que s’ha presentat per a relevar a Penalba dins d’un acte en el que també s’ha renovat a 12 dels 40 integrants de l’executiva de la patronal. Serna, amb 24 anys d’experiència com a Secretari General de l’ens, és el primer president que no prové directament del món empresarial.

Entre els principals desafiaments del nou president està l’adaptació del sector a la situació derivada de la pandèmia de coronavirus. Donar resposta a la reconversió que es planteja per a abastir al sector sanitari en torn a paràmetres com la sostenibilitat o la digitalització es un tema que està en l’agenda del nou mandatari d’Ateval.