Home Destacats Pimes, autònoms i microempreses d’Ibi disposen de 314.000 euros en ajudes dins...

Pimes, autònoms i microempreses d’Ibi disposen de 314.000 euros en ajudes dins del Pla Resistir 2

137
0
SHARE

Aquesta mateixa setmana es publicarà en el Butlletí Oficial de la Província (BOP) la nova convocatòria d’ajudes a autònoms i microempreses, amb domicili fiscal a Ibi, i l’activitat està contemplada en els annexos de la convocatòria de Pla Resistir de l’Ajuntament d’Ibi.

L’import total ascendeix a 314.776 euros, corresponent als excedents de la primera. Cal recordar que, entre les mesures dirigides a comerç, hostaleria i petites empreses a nivell local, s’afegien les corresponents a el Pla Resistir, de la Generalitat Valenciana, Diputació i Ajuntament. Unes ajudes que pretenen pal·liar les conseqüències derivades en diferents sectors econòmics a causa de la pandèmia d’aquest últim any.

Els beneficiaris dels ajuts podran rebre fins a 2.000 euros per activitat, més 200 euros addicionals per treballador contractat i autònom -titular, comuner, col·laborador o societari-. La quantia de la subvenció s’atorgarà en funció de les despeses i pagaments justificats, tenint en compte que s’admetran les despeses realitzades des del 1 d’abril de 2020 fins la data de finalització de l’termini de presentació de les sol·licituds.

Els interessats ja poden accedir a les bases publicades en www.ibi.es. Un cop publicats al BOP i especificats els palzos de presentació, els interessats podran accedir als annexos i a la sol·licitud, la qual s’ha de presentar per via telemàtica a través de la seu electrònica de l’Ajuntament d’Ibi, www.sede.ibi.es.