Home Destacats El Certamen Coral Fira de Tots Sants de Cocentaina prepara dues activitats...

El Certamen Coral Fira de Tots Sants de Cocentaina prepara dues activitats prèvies a l’esdeveniment per al cap de setmana

185
0
SHARE

El certamen coral fira de tots sants de Cocentaina celebra la seua 42a edició el dissabte 12 de novembre, a les 19:00 hores, al Centre Cultural El Teular. Aquest any els quatre cors participants del certamen són Actea Cor Femení, de Barcelona; Coro Interludio, de Burgos i Voces Blancas CSA, de Griñón (Madrid).

El jutjat, compost en aquesta ocasió per Ana Luisa Chova, Nadia Stoyanova, Luis Seguí, Juan F. Ballesteros i Xabier Sarasola, serà l’encarregat d’atorgar els premis. Com cada any, trobem premis per a les tres primeres posicions, el premi del públic, per votació popular a través d’una urna i enguany com a novetat s’inclou el premi director

A banda del certamen, durant el cap de setmana aniran esdevenint dues activitats prèvies col·laterals al certamen. El divendres Xabier Sarasola impartirà un taller coral. D’altra banda, el dissabte al matí es presentarà el llibre “Marketing elemental per a músics experts: 49 idees per fer-te visible”, de Juan F. Ballesteros, un manual de supervivència per als músics.

L’acte presidit per la nostra companya Ajo Valls serà el colofó final d’aquest cap de setmana, que enguany inicia un nou ‘fira cor’. Les entrades per a aquesta edició del Certamen Coral Fira de Tots Sants ja poden ser adquirides a través de la página web oficial del certamen.