Home Alcoi Queda constituït el Consell Municipal del Centre d’Esports d’Alcoi per al període...

Queda constituït el Consell Municipal del Centre d’Esports d’Alcoi per al període 2023/2027

0
SHARE
Un instant de la constitució del Consell Municipal del Centre d'Esports d'Alcoi.

A finals de la passada setmana s’ha celebrat l’Assemblea del Consell Municipal Centre d’Esports d’Alcoi, en la qual es va triar la composició de la Comissió Esportiva, fet que té lloc cada quatre anys coincidint amb el canvi de corporació municipal.

Al 2007 es va produir la dissolució de l’Organisme Autònom Municipal ‘Centre d’Esports d’Alcoi’ com a forma de gestió de serveis per a la promoció de l’educació física i activitat esportiva, per a l’administració, conservació i manteniment de les instal·lacions esportives municipals, així com per a la promoció, organització i programació de competicions i esdeveniments esportius. Cosa que va fer necessari que s’haguera de continuar mantenint i potenciant el protagonisme i la participació dels clubs i entitats esportives locals en la vida pública en aquest important sector d’activitat municipal.

Per tot això l’Ajuntament d’Alcoi, va considerar necessari la creació del Consell Municipal per a assegurar la participació democràtica, la solidaritat social i el progrés en l’àmbit de l’esport local, fet que es va produir en 2008, i que s’ha anat mantenint en les legislatures posteriors fins ara.

Composició de l’ens

El Consell Municipal Centre d’Esports d’Alcoi estarà format per l’Assemblea General i la Comissió Esportiva. L’Assemblea general està presidida pel Regidor d’Esports i formada per l’assessor d’Esports i el Tècnic Esportiu responsable de l’Àrea d’Esports, l’Encarregat de les Instal·lacions Esportives Municipals, el Coordinador del Complex Esportiu Municipal Eduardo Latorre, representants dels Grups Polítics amb representació en la Corporació Municipal, i per tots els representants nomenats pels diferents clubs, entitats i/o associacions esportives de la ciutat que així ho desitgen. Serà un fòrum de participació i es reunirà una o dues vegades com a mínim durant cada anualitat.

Quatre vocals triats dels membres de l’assemblea que representen a entitats, clubs o associacions esportives. En l’assemblea va tindre lloc la votació sent les persones més votades: Antonio Giner (Club Atletisme Alcoi); Ana Maria Pastor (Club Ajedrez Alcoi); Miguel Sarasa (Club Deportivo Santa Lucía) i Simoni Fernández (Club Gimnàstic L’Esport Alcoi). Aquesta comissió es reunirà mensualment i els seus acords passaran a la comissió de Serveis a les Persones.

“Comencem una legislatura amb molta il·lusió, volem tindre la col·laboració i la participació que sempre hem tingut. Continuarem amb la mateixa línia i veurem algunes de les millores en les instal·lacions que hem treballat en els últims anys”, ha destacat el Regidor d’Esports, Albeto Belda Ripoll.