Inici Alcoi Quique Ruiz, del PP d’Alcoi: “Una regidora imputada per malversació no pot...

Quique Ruiz, del PP d’Alcoi: “Una regidora imputada per malversació no pot parlar de mala gestió”

502
0
COMPARTIR

El portaveu del Partit Popular d’Alcoi, Quique Ruiz, ha rebutjat les crítiques de l’actual Govern, del PSOE, arran d’una sentència que obliga a indemnitzar al propietari d’un immoble afectat pel projecte de recuperació de la zona baixa del Centre històric. Ruiz ha acusat el Govern “d’utilitzar una sentència de caràcter tècnic sobre la valoració d’un edifici, que no és ferm i contra la qual cap recurs, per a tapar les manques de gestió que el PP ha posat de manifest en les últimes setmanes”.

Ruiz ha subratllat que les crítiques del PSOE arriben de la regidora Lorena Zamorano, “una regidora que està imputada per un delicte penal de malversació de cabdals públics no és la més indicada per a parlar de mala gestió o de sentències judicials”, apunta. Zamorano està imputada pel presumpte pagament irregular a un funcionari afí al Govern del PSOE. En la mateixa situació es troba el portaveu del PSOE, Jordi Martínez.

El portaveu el PP lamenta l’interés del govern en llançar dubtes sobre la gestió de l’executiu que dirigia Jorge Sedano, Alcalde quan va començar el litigi. “Si consideren que en aquest cas ha existit alguna irregularitat, el que ha de fer el PSOE és denunciar-ho davant la Justícia i no generar dubtes sobre una operació que va comptar amb els informes tècnics favorables”, ha exposat Ruiz.

Segons el parer del regidor, l’únic interés del PSOE és “tapar els errors de gestió” que el PP ha denunciat en les últimes setmanes, com la paralització del concurs per a adjudicar la construcció del pont de Serelles o el descontrol en el pressupost municipal, que obliga a realitzar retallades en els pròxims exercicis. “El PSOE governa Alcoi des de fa quasi una dècada. Ha de dedicar-se a governar i no a buscar contínues excuses per a tapar la seua ineficàcia”, manifesta Ruiz.

El regidor ha demanat públicament a Lorena Zamorano “que no utilitze el meu nom, almenys mentre romanga imputada per un presumpte delicte de malversació de fons públics”. Ruiz ha apuntat que cap regidor del PP alcoià, ni de l’actual grup municipal ni dels anteriors, està imputat per corrupció.