Home Destacats Recta final d’octubre dedicada a la joventut amb activitats i cursos a...

Recta final d’octubre dedicada a la joventut amb activitats i cursos a Ibi

732
0
SHARE

Les jornades que resten per a la fi del mes d’octubre tenen una especial orientació cap a la jovenut a Ibi. En aquest localitat s’enceten a partir d’aquest mateix dilluns 21 tot un seguit d’activitats pensades per a ells, i que tindran el colofó a final de mes amb la celebració de la ‘Nit de les Ànimes’. Totes les activitats corren a càrrec del Centre d’Informació Juvenil, un dels referents a les comarques.

Des de tallers de defensa personal fins a activitats lúdiques en el marc de la coneguda festa de Halloween, Ibi ofereix un ampli ventall d’oportunitats de formació als seus joves. La programació inclou xerrades de psicologia positiva en les que també col·labora Creu Roja, tallers de producció audiovisual encaminades cap als vídeos musicals i inclús un curs de formació com a Monitor d’Oci Educatiu.

La immensa majoria de les activitats tenen caire gratuït i únicament es requereix d’inscripció a les instal·lacions del Centre d’Informació Juvenil iberut, ubicada al carrer Doctor Waksman de la vila.