Home Castalla Encetats els treballs de substitució de la gespa artificial al camp de...

Encetats els treballs de substitució de la gespa artificial al camp de futbol de Castalla

0
SHARE

Una de les principals infraestructures esportives de la ciutat de Castalla està rebent treballs de millora aprofitant l’aturada de l’activitat física. És el camp de futbol annexe al Poliesportiu Municipal, que està sent millorat gràcies a la substitució de la gespa artificial. Unes obres que duraran dos setmanes més com a màxim, i que formen part del Pla d’Inversions Financerament Sostenibles de la Diputació d’Alacant.

De fet, l’ens provincial sufraga vora 265.000 dels poc més de 270.000 euros en que estan quantificades les obres, mentre l’Ajuntament de Castalla aporta la resta. La capital de la Foia és una de les 10 úniques poblacions alacantines que s’han beneficiat d’aquestes ajudes. Els treballs estan duent-se a terme de forma avançada a l’estiu per a aprofitar el paró en les competicions i que la gespa estiga llesta per al principi de la següent temporada.

A hores d’ara els treballs es centren en l’eliminació de la capa de gespa artificial antiga, per a posteriorment procedir a la seua substitució. Cada setmana, en condicions normals, són desenes els futbolistes de la població que utilitzen aquestes instal·lacions per a entrenar i disputar partits. La gespa retirara i utilitzada serà emprada per a millorar l’estat de diferents indrets de les pròpies instal·lacions esportives castelludes.