Inici Alcoià Rutes a cavall i reforç de la gastronomia: els pilars de la...

Rutes a cavall i reforç de la gastronomia: els pilars de la promoció per a Turisme Alacant Interior

135
0
COMPARTIR

L’Associació Turisme Alacant Interior ha dut a terme aquesta setmana la seua assemblea. Potser el punt més nou hagi estat l’acord de la proposta per afegir els passejos eqüestres per la muntanya a el catàleg d’activitats que s’ofereixen i dels quals la Alacant Interior realitza promoció. Els cavalls s’incorporen d’aquesta manera a les rutes cicle turístiques, el touring -turisme de passejades en motocicleta- i el senderisme a les accions centrals de difusió en l’apartat de ‘Què fer a Alacant Interior’.

Al costat d’aquestes, Alacant Interior vol seguir apostant per la natura i l’entorn com marc global, el patrimoni cultural com a centre d’interès i la gastronomia com aglutinador de tota l’oferta. A ‘respecte de la restauració, l’associació pretén -si la situació sanitària ho permet- convertir la Fira Gastronòmica en un esdeveniment que supere l’àmbit local i el comarcal, concentrant tot el potencial de la cuina de l’interior de la província d’Alacant.

Sobre les conseqüències de la crisi de l’coronavirus, es manté la intenció d’invertir esforços en les diverses festes i celebracions com a punts de màxima intensitat turístiques. Però, mentre durin les dificultats per a la seva celebració, Alacant Interior derivarà aquest esforç cap a la resta d’oferta que pot fer arribar viatgers fins als
establiments associats a les nostres comarques.

La presidenta de Turisme Alacant Interior, Indira Amaya, ha explicat que “està sent un any molt dur, el tancament obligatori i la posterior manca de certesa fa que el viatger ho pensi bé, però a canvi ens presentem com un turisme segur, responsable i amb un producte poc massificat, el que pot col·laborar en que aquest sector es recuperi el més aviat possible”.