Home Alcoià Safari Aitana demana ajuda per a alimentar als animals que acull a...

Safari Aitana demana ajuda per a alimentar als animals que acull a pesar de la pandèmia

6966
0
SHARE

El decret d’Estat d’Alarma té confinanda a la immensa majoria de la població per a impedir el contagi massiu per coronavirus. Però existeixen realitats que no es veuen afectades per que el dia a dia de l’espècie humana pare de colp. És el cas dels animals q es troben allotjats en protectores o refugis, com el cas del Safdari Aitiana. En ell s’acullen exemplars de múltiples espècies d’animals que continuen menjant cada dia.

Es tracta d’una infrestructura privada que sobreviu amb els ingressos que generen les visites a les seues instal·lacions. No obstant, el confinament no permet que es duguen a terme eixes visites i, per tant, que el safari tinga ingressos amb els que alimentar als animals que cuida. Per això, els seus responsables han encetat una campanya per a recaptar fons amb els que assegurar l’aliment per als exemplars durant el mes d’abril.

La direcció estima que són necessaris uns 10.000 euros per a aconseguir garantir la meitat del menjar que necessiten. A hores d’ara eixa recaptació supera els 1.200 euros, però encara en resten per a assegurar la subsitència dels animals. Per això, Safari Aitana apel·la a la societat per a aconseguir els fons que necessiten els animals. Les donacions poden fer-se mitjançant crowdfounding a la pàgina web gofundme.com.