Home Alcoi Sanitat actualitza la borsa de treball per a nodrir de personal el...

Sanitat actualitza la borsa de treball per a nodrir de personal el CEEM del Barranquet de Soler a Alcoi

0
SHARE
Instal·lacions del CEEM Barranquet de Soler d'Alcoi.

El Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV) ha publicat l’ampliació de la convocatòria de la borsa d’ocupació temporal en les categories de personal de cures, infermeria i cuina als centres dependents de l’Institut Valencià de Serveis Socials (IVASS), adscrit a la Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives, per a l’àrea geogràfica de nova creació d’Alcoi.

El termini d’inscripció en la borsa d’ocupació temporal serà de cinc dies hàbils comptats a partir de l’endemà de la publicació de la convocatòria en el DOGV, és a dir fins al 15 de juny de 2023. Les sol·licituds d’inscripció en les categories convocades es faran de manera telemàtica a través d’aquest portal.

Oberta només a nous candidats

Aquesta borsa es convoca perquè es troba en aquests moments esgotada i és insuficient el nombre de persones candidates disponibles per a atendre la demanda dels centres i els serveis de l’entitat. L’ampliació únicament permetrà la inscripció de nous candidats i candidates que no formen part de la borsa en l’àrea d’Alcoi, i no es preveu en aquesta convocatòria l’actualització de mèrits de les persones ja inscrites en aquesta àrea.

Aquesta borsa de contractació afecta al Centre de Malalts Mentals del Barranquet de Soler d’Alcoi. Una infraestructura que ha tardat quasi una dècada en ser oberta i que necessita de cuineres, infermeres i cuidadores. Per a les 70 places ofertades en l’anterior borsa es van presentar mil candidatures. La nova convocatòria no especifica si les places convocades són de nova creació o per a cobrir l’anterior, però sí que es una borsa escassa.