Home Sanitat Sanitat preveu administrar més de 129.000 dosi de la vacuna contra la...

Sanitat preveu administrar més de 129.000 dosi de la vacuna contra la COVID 19 a persones de 39 a 30 anys la propera setmana

424
0
SHARE

En total, està previst administrar 295.298 dosi de la vacuna en els pròxims set dies

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública té previst administrar la propera setmana 295.298 dosi de la vacuna contra la Covid-19. Quatre de cada 10 dosi aniran destinades a persones de 39-30 anys.

En línia amb aquest objectiu, aquesta setmana està previst inocular 174.193 dosi de la vacuna de Pfizer, la major part d’elles a persones de 39-30 anys, tant per a primeres com per a segones dosis.

La resta de vacunes de Pfizer s’utilitzarà per a segones dosis, noves incorporacions, persones que no van poder ser vacunades abans perquè, per exemple, tenien activa una infecció per coronavirus o pacients amb condicions de salut de molt alt risc. Així mateix, hi ha prevista una partida per a completar la pauta de vacunació de persones menors de 60 anys que van rebre una primera dosi de AstraZeneca.

De Moderna, està previst administrar 49.516 dosi. El gruix de vacunes anirà destinat a primeres dosis de persones de 39-30 anys. També s’han reservat vacunes perquè les empreses privades vacunin a les seves plantilles.

D’altra banda, de Janssen, s’administraran dosi principalment per a la recaptació de persones que no van rebre la seva vacuna per qualsevol motiu i la seva cohort ja ha estat tancada.

Finalment, la vacuna de AstraZeneca s’utilitzarà sobretot per a completar la pauta de persones majors de 60 anys ja inoculades amb aquesta vacuna. En total, seran 70.264 dosi.

En tots els casos, la citació es realitza mitjançant trucada de telèfon i/o a través d’un missatge al mòbil on s’indica data, hora i lloc de la vacunació. Si les dades no estan actualitzats, es poden modificar en http://coronavirus.san.gva.es/es/web/vacunacion/datos-contacto

La cita rebuda en el mòbil també es pot recuperar o consultar a través de l’aplicació GVA +Salut, disponible tant per a iOS com Android i Huawei, o en la web http://www.san.gva.es/cita_previa/citaprevia_general_val.html

Si encara així persisteix qualsevol tipus de dubte, es pot trucar al telèfon 
900 300 555, on el personal format sobre aquest tema, atendrà i respondrà qualsevol qüestió relacionada amb el procés de vacunació.