Inici Cocentaina Segon tanda d’ajudes per a empreses, autònoms i pimes per valor de...

Segon tanda d’ajudes per a empreses, autònoms i pimes per valor de 160.000 euros a Cocentaina

207
0
COMPARTIR

Aquesta segon convocatoria forma part del pla que l’Ajuntament de Cocentaina ha creat per a dinamitzar l’activitat econòmica del nostre poble creada per la situació actual de la Covid19. Existeixen dues línies per a poder sol·licitar les segon ajudes a l’efecte que llança l’administració local contestana: 1ª.- Si l’activitat ha estat tancada al 100% l’import serà de 600 €; i 2ª.- Si ha tingut una reducció del 60% en la facturació durant l’estat d’alarma serà de 300 €. Les dues línies compten amb trams addicionals que contemplen tant tindre treballadors al seu càrrec o bé si han de fer front a un lloguer.

La línia pressupostària que l’Ajuntament ha creat és d’un total de 160.000 € a càrrec del pressupost municipal. A més aquesta xifra pot ser ampliada en qualsevol moment i en cas de ser necessari.

Aquestes ajudes és podran sol·licitar a partir d’aquest divendres 25 de setembre i fins al 25 de novembre de 2020 i tota la tramitació serà realitzada a través de la seu electrònica de l’Ajuntament. Aquestes ajudes, tal i com ha ocorregut en e cas de moltes subvencions municipals, no són compatibles amb les que ofereix la Generalitat Valenciana.

Des de la Regidoria d’Hisenda de Cocentaina es mostren satisfets “perquè amb aquestes ajudes es pot donar un impuls a l’activitat empresarial, en tots els àmbits en el nostre poble donat la malaurada situació que estem passant”.

La partida pressupostària que permet la posada en marxa d’aquestes ajudes està totalment constituïda per fons municipals. Un fet que posa a l’abast del Consistori el poder ampliar-la, si fora el cas, “ja que en l’Ajuntament de Cocentaina estem al 100% amb el sector econòmic del nostre poble”, afirmen des de l’administració de la capital del Comtat.