Home Ibi Servei especial de bus i ambulància per a Tots Sants al cementeri...

Servei especial de bus i ambulància per a Tots Sants al cementeri d’Ibi

753
0
SHARE

La festivitat de Tots Sants, que es celebra el proper 1 de novembre, reuneix a milers de persones a cadascun dels cementeris de l’interior alacantí. És un dia per a recordar als que ja no estan i que fa dels camps sants de les comarques un punt de peregrinació durant tota la jornada. Però no totes les persones poden accedir a aquesta visita, ja siga per manca de transport, problemes físics o altres temes.

Amb l’objectiu de facilitar que cap iberut es quede sense poder visitar als seus familiars morts, l’Ajuntament de la vila joguetera establirà mesures per a optimitzar el transport. La primer és reforçar el servei de transport públic, que estarà actiu entre les 8 del matí i les 19 hores de la vesprada durant els dies 31 d’octubre i 1 de novembre. El servei partirà des la Plaça La Tartana fins el cementeri amb un vehicle cada 30 minuts.

A banda d’això, el Consistori vol facilitar la visita al camp sant a persones amb problemes greus de salut o de mobilitat. Per això, activarà un servei específic d’ambulància per a que qualsevol persona impedida puga sol·licitar-lo al telèfon 607 40 98 98. Així, podran assistir a la missa que hi ha prevista al propi cementeri el dia de Tots Sants a les 17h.