Home Destacats Serveis Públics intensifica les reparacions i posades a punt a Ibi abans...

Serveis Públics intensifica les reparacions i posades a punt a Ibi abans de l’inici del curs escolar i les Festes

279
0
SHARE
Una brigada municipal du a terme tasques de poda a Ibi.

Des de l’àrea de Serveis Públics de l’Ajuntament d’Ibi, a través de la brigada d’obres, s’està treballant durant aquest mes d’agost, a més dels treballs rutinaris de manteniment general de les zones comunes de la localitat, en la posada a punt de centres escolars, instal·lacions esportives i també de cara a la poda de moreres en carrers que són punt neuràlgic per a les properes Festes de Moros i Cristians.

D’aquesta manera, s’han reparat fuites existents a les instal·lacions esportives municipals i també la barana al Mercat Central, s’han solucionat els problemes que alguns centres escolars presentaven, i que calia resoldre abans de l’inici de curs escolar el proper 11 de setembre, així com la reparació d’una fugida a l’alberg caní d’animals d’Ibi.

Neteja i poda d’arbres

Pel que fa a la neteja, s’ha estat treballant en la neteja general del Parc Derramador i, per part de l’empresa de neteja, realitzat rajoles per algunes de les places més cèntriques, com les de La Tartana i plaça del Centenari. Al mateix temps s’han estat fent tasques de poda de moreres a la zona del barri de La Dulzura i, principalment, al carrer Les Eres, per on transcorren la major part dels actes de les Festes de Moros i Cristians de la localitat –del 15 al 18 de setembre-.

Elio Verdú, tinent d’alcalde de Serveis Públics de l’Ajuntament d’Ibi, ha explicat que “estem treballant en aquells temes que van sorgint en el dia a dia, al temps que incidim en aquells que requereixen més urgència ateses les dates i la quantitat d’activitat que s’inicia al setembre a tots els nivells”.