Home Alcoi Adjudicada la creació d’una rotonda per a regular el trànsit en l’entrada...

Adjudicada la creació d’una rotonda per a regular el trànsit en l’entrada a Alcoi des de Banyeres per 230.000€

0
SHARE
Una màquina treballant per a finalitzar una obra vial.

La Regidoria d’Indústria de l’Ajuntament d’Alcoi ha adjudicat dos noves obres als polígons industrials de la ciutat. Concretament, es tracta de les obres d’una nova rotonda al Castellar i també les noves canalitzacions i millores als carrers Filà Verds i Filà Navarros del Polígon Industrial La Beniata. Aquestes obres es sumen a altres actuacions, com per exemple la recent adjudicació per a la instal·lació de càmeres de seguretat a Cotes Altes, i estan finançades per ajudes de l’IVACE durant el Govern del Botànic.

La nova rotonda del Castellar serà una infraestructura que regularà el trànsit en l’accés al polígon industrial i a la ciutat des de Banyeres, a la zona on es situa el nou edifici d’AITEX. Aquesta obra està valorada en més de 230.000 euros i la Regidora d’Indústria, Elisa Guillem, ha comentat que “dignificarà una de les entrades a la ciutat i aportarà major seguretat al polígon i al barri de Batoi”.

Treballs a La Beniata i Cotes Altes

Pel que fa al Polígon Industrial La Beniata, es realitzaran obres per valor de més de 260.000 euros. Concretament, es tracta de noves canalitzacions del cablejat aeri de telecomunicacions, reasfaltat als carrers Filà Verds i Filà Navarros, renovació del paviment de les voreres i millora el mobiliari urbà de la zona.

A aquestes dos noves actuacions cal afegir la recent adjudicació per a la instal·lació de 8 càmeres generals i 4 de lectura de matrícules al Polígon Industrial Cotes Altes. Amb aquestes càmeres es pretén incrementar la vigilància i seguretat de la zona amb un projecte valorat en 16.900 euros.

La regidora ha destacat el seu compromís amb l’activitat industrial a la ciutat, i per això ha defensat que aquestes actuacions als polígons “són una aposta per la modernització i millora de l’entorn, la competitivitat i la seguretat de les nostres empreses”. Guillem també ha volgut comentar el rellevant paper de l’IVACE que, amb Júlia Company al capdavant, ha sigut clau en l’adjudicació d’aquestes ajudes per als polígons.